Повний каталог інтернет-магазин 25 Union
Зараз активно шукаю український бренд жіночого одягу, де можна переглянути повний каталог без додаткових платформ. Мене цікавлять трикотажні светри та сукні, які можна носити щодня, але щоб вони залишались актуальними не один сезон. Часто буває, що складно знайти ресурс із повним асортиментом, і доводиться переходити між різними сторінками. Для мене важливо бачити окремі категорії та мати можливість спокійно порівняти моделі. Також завжди читаю опис матеріалів, бо звертаю увагу на склад тканини. Окрім цього, хочу ознайомитися з інформацією про бренд і його історію. Якщо хтось уже переглядав повний каталог українського виробника, підкажіть, де краще це зробити.
9 Views

Свого часу я детально переглядала каталог через інтернет-магазин 25 Union, бо хотіла побачити весь асортимент в одному місці. На сайті є окремі категорії з платтями та светрами, що дозволяє швидко знайти потрібний тип речей. У кожній моделі є фото і зазначений склад матеріалів, серед яких бавовна та віскоза. Також можна ознайомитися зі сторінкою про бренд, де вказано, що він заснований у 2019 році та має власне виробництво. Перед покупкою я уважно переглянула розділ із відгуками покупців, щоб скласти повне враження. Навігація досить проста, тому легко переходити між категоріями і порівнювати різні фасони. У підсумку я змогла обрати річ для свого гардероба без зайвого поспіху.